Фото страусів, фотографії страусів

Страус

Страус — це найбільша на планеті птах. Висота її від ніг до маківки — близько 2 метрів, а вага не буває менше 50 кілограмів. У страуса дуже маленька голова, а мозок за розміром приблизно схожий на волоський горіх. Страуси — єдині птахи, які мають сечовим міхуром. У страусів прекрасний зір, а також широко відкривається рот, здатний проковтнути відразу здобич цілою. Живуть страуси в Африці, починаючи від самого півночі, і закінчуючи південними країнами. Активний спосіб життя страус починають під час сутінків, а вдень, коли на вулиці спека, вони відпочивають і сплять.

Серйозний малюк

Серйозний малюк

Ранкова пробіжка

Ранкова пробіжка

Гордий страус

Гордий страус

Ти хто такий?

Ти хто такий?

Незадоволена мордочка

Незадоволена мордочка

той, що Біжить страус

Біжить страус

Голова страуса

Голова страуса

Страуси

Страуси

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *