Фото глухарів, фотографії глухарів

Глухар

Глухар — дуже великий птах з красивим оперенням. Довжина тіла дорослого глухаря може перевищувати 90 сантиметрів, а розмах його крил дійсно вражає – 1,5 метра. Самка виглядає набагато скромніше, ніж самець. Глухарі — одинаки, вони збираються в групки лише взимку, під час холоду. Щоб не замерзнути при мінусових температурах, глухар заривається в сніг. Селяться біля боліт, адже там розташована вся їхня улюблена їжа — комахи, насіння, трава.

Раптова зустріч

Раптова зустріч

Ставний красень

Ставний красень

На снігу

На снігу

Глухар

Глухар

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *