Фото снігурів, фотографії снігурів

загрузка...

Снігур

Снігур відноситься до вьюркам. Це невеличка пухкенька пташка з червоною грудкою, блакитним спиною і чорною «шапочкою». Снігурі живуть в Росії, найчастіше оселяються у хвойних лісах. Снігурі їдять насіння, ягоди, бруньки. Не люблять тваринну їжу. У сім’ях снігурів панує матріархат – самці підпорядковуються самкам у всіх сферах життя.

Гордий

Гордий

Січневий снігур

Січневий снігур

Зимова пташка

Зимова пташка

Снігур на гілці

Снігур на гілці

Витончена пташка

Витончена пташка

Задоволений снігур

Задоволений снігур

Распушился

Распушился

Настовбурчився

Настовбурчився

Снігур на гілочці

Снігур на гілочці

Зимовий снігур

Зимовий снігур

загрузка...

Вам також має сподобатись...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *